KSDesign

Kofoedsskole Design, et mærke anvendt til produkterne designet, udviklet og fabrikeret hos Kofoedsskole Aarhus. KSDesign signalerer en ny fremgangsmetode hos Kofoedsskole Aarhus, hvor vi anvender det massive talent hos vores elever og medarbejdere, der i fællesskab udvikler og sælger produkterne.

Social Økonomisk

KSDesign er udelukkende en social økonomisk virksomhed, hvilket betyder alle indtægter geninvesteres i skolen og dermed eleverne. Foremålet er udover en mindre tilføjelse af midler til skolen, en bekræftelse af elevernes evner og arbejde.

Materialer

KSDesign lever meget på doneret og elevmedbragte materialer. Der anvendes derfor en masse afkastet eller overskuds materialer til produktudviklingen og fabrikationen, som ellers ville være blevet smidt ud.